Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Strana, která by splňovala mé zájmy a přání, neexistuje. Zatočit s byrokracií, zrušit aspoň třetinu předpisů a úřadů vč. ministerstev, zrušit příspěvek politickým stranám, zavést referendum a nejvíc pravomocí nechat dole, nechat lidi žít a nechat jim zodpovědnost. Z toho mi vychází, že bych jít volit ani neměl. Ale nejspíš půjdu a zkusím si se skřípěním zubů vybrat z té dost nevábné nabídky, protože změna je potřeba.

1 0
možnosti

Nechápu, proč by měl někomu vadit příspěvek politickým stranám. Dáte někomu plnou moc starat se o veřejné věci a přitom je vám líto přidat mu k tomu pár desítek korun?

0 0
možnosti
PN

P90e49t35r 84N36e21d17v95ě40d

11. 3. 2021 14:06

No, postavit JIPky, to by asi šlo ;-D sehnat si prachy, vypracovat projekt, udělit stavební povolení, nějakou firmu vybrat, aby je postavila a dodržela technologické postupy....to je brnkačka. Zkrátit studium ARIP na jeden rok a úspěšně ho absolvovat? Hmmm. Tak to těm Pirátům hoďte, nemusíte se stydět

1 0
možnosti
Foto

Také udělám výjimku a půjdu volit. Pro mne je nejvolitelnější strana, která asi jediná má přesně rozpracovaný program na zmenšení státní byrokracie a tou stranou jsou Svobodní.

1 0
možnosti
JK

Já s vámi souhlasím, zejména v tom, že pomalu a jistě směřujeme k totalitě a až se bude schvalovat "Zákon o vládě jedné osoby" v zájmu zachování svobody a míru na celé zeměkouli, tak bude pozdě.

Ve dvou věcech mám jiný názor, k volbám chodím a věřím, že mohu ovlivnit běh věcí, a souhlasím, že v tomto případě jde o hodně, výměna je nutná, jinak je s touto zemí amen.

Kritické myšlení nezmizelo, ono nikdy nezmizí. Jen je nyní potlačováno, protože doktrína velí s vůdcem pouze souhlasit. Právě tato krize jasně ukazuje, že absolutní odmítání kritických názorů vede jen ke zmaru a neštěstí a nyní i bohužel k nárůstu mrtvých. Přitom logické vyhodnocení kritiky může zamezit fatálním chybám, které bohužel vláda nakupila, některé dokonce veřejně vláda přiznala, bohužel staroušky nám to nevrátí.

Vláda přistoupila na návrhy krajů až ve chvíli, kdy by měl skončit výjimečný stav a ohrozilo by to jejich kšefty, celé to divadlo bylo jen naoko a stejně si jede podle sebe bez ohledu na varovné hlasy okolo a ignoruje velmi dobré a propracované návrhy politických, profesních a odborných skupin a rovněž ignoruje i vyzkoušené postupy ze zahraničí.

Jsem hrozně rád, že v době krize a zlomu směřování tohoto státu, situace zvedá ze židle i ty co k volbám normálně nechodí. O příštích volbách bych totiž nerad rozšířil vaše řady, protože vláda jednoho muže (strany, hnutí) můj hlas nedostane.

1 0
možnosti
Foto

O co vás Babiš svými opatřeními proti zlodějnám připravil, že ho tak nesnášíte?

1 5
možnosti
Foto

Nejde o nějakou mou osobní újmu (a "nesnášíte" je příliš silné slovo, tolik energie mu věnovat nehodlám), jde o to, že nechci, abychom žili v úplném lágru.

Hezký den.

4 0
možnosti
Foto

;-) Dařbuján a Pandrhola. Tak to jo;-D Mimochodem, premier celý svůj premierský plat pokazuje na dobročinné konto. Jistě, dá se ,,opáčit", že on na to má, a navíc, může si tak onu částku např. i odečíst ze svých příjmů, přiznávaných ke zdanění. Ale ,,sponzoring" obecně uplatńuje kde kdo, a neznamená to, že je filantrop. Jinak, jít či nejít k volbám a koho volit, to je každého věc, ba i právo. Voleb. povinnost u nás není. Ale volby nejsou o tom , kterou ,,entitu" odstranit, ale o tom, koho svým hlasem podpořit;-)

3 0
možnosti
JK

Premiér říká že poukazuje peníze na Fond pro rodiče samoživitele, kde je předsedou rady. Ovšem fond žádný takový dar neeviduje natož pravidelný. Je tam pouze 2000 Kč od Andreje B. Pokud znáte transparentní účet kam jeho dary chodí tak sem s ním.

A nemáte pravdu, mohu jít k volbám z jakéhokoliv důvodu a vy mě v tom nemůžete zabránit, teda zatím. V totalitě je to jistě jiné.

1 0
možnosti
Foto

Pavle, vím koho nevolit, horší je vybrat koho volit. Velkouzenáře nikdy.

1 0
možnosti
PK

Pokud i víte komu to hodíte jste šťastný muž...:-)

3 0
možnosti
JK

Každý kdo si to chce brzo hodit, voli Babiše. Ostatní přeživší volí kohokoliv jiného.

1 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik