Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi jsem to velmi obšírné vyprávění o nesvobodě nepochopila. Takže, krátce: Když se nechám naoočkovat jsem nesvobodná? A nosit respirátor je nesvobodné? A proti tetanu?

0 0
možnosti
Foto

Zkuste si to přečíst znovu. Pokud to opět nepochopíte, musíte mít u sebe někoho, kdo vám vždy napoví, jak co máte dělat, nebo co si o tom máte myslet.

2 1
možnosti
Foto

Děkuji všem hromadně za skvělé příspěvky. :)

0 0
možnosti

Babisova dcera Vivian je již plnoleta, tudíž se sama rozhodla, zda se dát očkovat či nikoli. Takže rodiče ji nemusí nechat dat cokoli..

0 0
možnosti
Foto

To beru. Spekulovat by se pak samozřejmě dalo o tom, zda člověk, který dokázal provést to, co provedl se svým synem, by skutečně k vakcinaci dceru nějakým způsobem nedonutil, kdyby opravdu, ale opravdu chtěl. Případně proč to dcera odmítá, když její otec, ehm, šel příkladem, že (tedy za předpokladu, že to skutečně byla vakcína, co si nechal vpíchnout). Každopádně na celém tom dílčím argumentu to nic nemění. Díky za přečtení.

0 0
možnosti

Vynikající článek!R^R^R^ Děkuji Vám, pane Jeřábku, že jste bravurně vyjádřil to, co sám také velmi intenzivně cítím.

4 2
možnosti

R49e68n91é 67G39u95r60a47l

8. 11. 2021 20:11

Díky R^ Přesně takhle to cítím...

4 1
možnosti

Omlouvám se za delší příspěvek, ale na konci už asi nebylo nic důležitého, jen jsem odkazovala na svůj blog.

0 0
možnosti

Covid-19 a vakcinace by byl dobrý námět na sci-fi nebo spíš na pořádný thriller (které vydavatelství by ho vydalo, kdyby nešlo o mainstreamové pojetí?). Jsem bývalá novinářka vycvičená na analýzy hlavně v oblasti zdravotnictví: zákony, léčebné postupy, statistika, hospodaření nemocnic, korupce aj. Díky určitým jazykovým znalostem jsem takto asi 30 let kroužila internetem přes Evropu, USA, Kanadu aj., dnes dělám totéž, takže vím, že v některých zemích (Skandinávie, ale i zde jsou nuance) politici víc vnímají odborníky (a měli štěstí na ty lepší, nezkorumpované), jinde mají i lepší odborníky, ale politici nerozhodují vždy podle vědy (někdy jen dle subjektivní dojmologie jako prostý lid), zčásti se nyní projevují země, jež po nacismu, občanských válkách, nevhodném vlivu mafiánsko-podnikatel. skupin apod. sahají k totalit. praktikám ještě silněji než zatím v ČR (sever Evropy je na tom líp, hůř je na tom jih, uprostřed je směs lepších i horších věcí). V postkomunistic. zemích je to převážně špatné (až se divím, jak si i mladší politici osvojili zvyky svých předchůdců z doby totality, k čemuž se přidává finanč. zainteresovanost "odborníků" na chybném dogmatu (rozhodování proti vědec. poznatkům). 1. Mohli bychom vyzkoušet pasivní rezistenci, např. nepouštět aspoň měsíc televizi ani rádio. Nechodit - pokud to není nezbytné - na testy, když nemám příznaky nemoci (MZ by si muselo vytvořit umělou statistiku bez skutečných lidí, jinak by nemohlo tvrdit, že epidemie pokračuje, ve skutečnosti jde jen o lokál. dozvuky viru). 2. Protivníci nás možná předběhnou a vrátí se k tomu, co dělali komunisti: člověk s jiným názorem či dokonce oponent je kverulant, kriminál. živel nebo blázen. Možná odpůrce očkování šoupnou do léčeben, zbaví svéprávnosti, oočkují násilím, protože svéprávný občan přece musí uznat, že nejlepší je vakcinace, i kdyby dotyčný měl funkční přirozenou imunitu ověřenou opakovaným testem. Máte opakovanými testy už více než rok potvrzenou imunitu po covidu? To se vám je

5 1
možnosti

R^:-) přibýváme (aspoň tady). Nebo se mi to jen zdá?

6 1
možnosti
Foto

Ja myslim,pane Tichy,ze se situace meni. Tech informaci prosakuje vic,dokonce i nekdy v tv. I ockovani jsou casto nastvani, uz se ten tlak neda moc obhajit. Bohuzel,bude jeste dost tech,ktere budou k vakcinaci donuceni. Mrzi mne,ze to lidi berou z velke casti tak odevzdane. Ale zadna situace netrva vecne...

4 0
možnosti

za mně skvělá analýza. Díky za ni, jen doufám, že se snad nebudeme ohlížet až po 10 nebo 20 letech.

10 1
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik