Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Takže jste dokázal, že není třeba si dělat z cenzury hlavu, protože celosvětově vznikají alternativní platformy sociálních sítí a smazaní uživatelé na aktuálně jsou nyní na echu 24. Tedy čtenář má možnost odejít z aktuálně a zvýšit zisk echu24.

To je důkaz, že internet je tak propojený, že provést úplnou cenzuru je jako bojovat s agresívní formou rakoviny.

Vždy se najde nová platforma. Vždy je možnost vytvořit si vlastní blogosféru.

0 0
možnosti
Foto

Nechám stranou, že vlastní blogosféra má jinou čtenost než prostor zaštítěný masmédiem (aspoň zatím), a jinak bych to akorát obrátil: Agresivní forma rakoviny je právě ta cenzura, respektive systém, jehož je nástrojem. A vznikající alternativy jsou vznikajícími novými, zdravými buňkami, skrze něž se šíří informace (a spojují se další zdravé buňky), které pomáhají s tou nemocí bojovat (a nakonec ji přemůžou, protože to je zákon přírody)...

1 0
možnosti
Foto

Jediné dobré na vašem článku je, že Black mirror je dobrý seriál. Doporučuji.

0 0
možnosti
PC

To je asi to jediné (ten Black mirror), pane Lněničko, co jste byl schopen z blogu p. Jeřábka probrat.

2 0
možnosti
Foto

Clanek p.Cilich stazen z hlavni strany. Mate to na hrane. Zustanou fakt jen agitky a vykriky proti neockovanym a dal nic. To je v keli... Vam diky.

7 0
možnosti
Foto

V Hellerově díle Hlava 22 se několikrát objevuje tato věta: ,,Musíme ho zmizet!" V realitě lze toto aplikovat mnohými způsoby, a to nejen virtuálního světa;-)

0 0
možnosti
JS

Dávám Vám tu rok, maximálně dva.;-D

3 0
možnosti
Foto

Myslím, že "profesor" Calábek může být vzorem a inspirací pro mnohé. Vždyť po neúspěšných pokusech na LF v Plzni a FF UK se stal viceprezidentem Filipínského léčitelského kruhu a založil vlastní institut alternativního vzdělávání, v němž zřejmě zúročil poznatky ze studií a otevřel vědecké obory, např.: archetypální psychologie, léčba změnou modelu skutečnosti, individuální fytoterapii, hypnóza, aurické typologie, meditace, buddhismus (https://www.mandala-praha.cz/milan-calabek2) a tím se zřejmě intenzivním přerodem stal profesorem. Určitě by mohl být i vlajkonošem odmítačů vakcíny, protože ví, že ""Štěstí je propojeno s imunitou. Prokázalo se, že spousta starých lidí nebude moct reagovat na vakcínu. Protože se obávají, tak ty protilátky se jim nevytvoří."

Kdo z nás to má?

2 0
možnosti
Foto

Psychosomatika je daleko mocnejsi,nez si umime predstavit. Jsou studie o tom,ze pozitivni lide se spise uzdravili i z rakoviny. Jsou studie o tom,ze stastny clovek hure onemocni a i zlomena noha se mu uzdravuje lepe. Kdyz mate stres,zvysi se tlak,cukr,perestatika strev,nekoho rozboli hlava a nekoho zaludek. Presto jaksi ignorujeme dnes uz dokazane pochody,tj.ze mozek pres neuronovou sit dava konkretni pokyny pro to,jaka ma byt v tele chemie a jake ozdravne nebo naopak skodlive procesy budou probihat. Kdyz budete verit,ze onemocnite,tak drive ci pozdeji onemocnite. Chybou je,ze na lekarskych fakultach je tato stranka opomijena a stale je jedinec rozdelen na pouhe telo/stroj a mysl,ktera s telem nema nic spolecneho. Pokud se umyslne neustale strasi lidi covidem,pak ti vydeseni maji nizsi odolnost. Calabka moc neznam,ale zato znam jine zdroje a osobnosti. Psychosomatickym jevum je nesmysl se smat.

6 0
možnosti
PC

Vynikající, naprosto přesná a pravdivá analýza!R^R^R^

A ano, charaktery se skutečně nemění - ukazují se právě v krizových situacích, kdy padají masky. A neplatí to jen pro politiky, novináře, různé odborníky a známé tváře, ale samozřejmě i pro běžné lidi mezi námi.

Jinak je více než očekávatelné, že se tu zase slétnou ti, pro které jsou zvrácení psychopaté autoritami a pro něž je samostatně uvažující, svobodný člověk neznalým (oni mají ostřejší výraz) a nezodpvědným sobcem.

Vám, pane Jeřábku, samozřejmě velká KARMAR^;-)

7 0
možnosti
MB

Profesor Calábek???

Můžete mi prozradit, kdy a kde získal tento titul?

Pan překladatel a divadelní dramaturg se málem uchlastal k smrti, přežil to a stal se abstinentem, ezoterikem, budhistou, léčitelem a jednatelem Mandala s.r.o.

Dva ezo-dědci (Dušek+Calábek) spolu pokecali o spoustě nesmyslů, což bylo posouzeno v kontextu kovidové doby jako závadné a z YT odstraněno.

Kdo chce a těm ezo-dědkům věří, tak si to po mírném hledání najde a začne užívat onen zmíněný Antabus.

Calábek s ním měl jistě bohaté zkušenosti.

2 2
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik