Diskuse

Obluda

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Váš názor je mi velmi blízký. R^

2 0
možnosti
Foto

Dalo by se s tím souhlasit. Jen bych uvítal nějaký ověřitelný údaj o podpoře Putina ruským lidem. Vždyť u nás vyhrál presidentské volby naprosto nepřijatelný člověk, a jak se ukázalo, ještě nepřijatelnější.

A volby u nás za socíku - a to ani nebyl nějaký masivní nátlak.

1 0
možnosti
MS

Problém je, že si výraz rozpínavost každý vykládá jinak. Nevím jak jste například hlasoval v referendu o EU 2003, ale předpokládám, že vaše volba byla dobrovolná a nenucená. Pokud jste tenkrát dal ano, tak vlivem i vašeho hlasu se EU o jeden další stát rozpínala a o to jde. I kdyby se celý svět dobrovolně rozhodl, že bude v jedné skupině, tak je to dobrovolné rozhodnutí jednotlivých států a nikdo nemá právo jim do toho rozhodnutí zasahovat.

1 0
možnosti
Foto

Tak tak. Co do rozpínavosti nemá bývalý SSSR konkurenta, a jak vypadají ty různé sféry vlivu, bylo po válce nejlépe vidět na Západním a Východním Německu.

Z čistě vývojového hlediska má ta sféra, která viditelně prokazuje nějaký pokrok, větší právo na existenci, než ta, která je na cestě zmaru.

Podívejte, jak dopadla řada afrických a asijských zemí, když se "osvobodily" od Západního jařma vlivem sovětské pomoci. Libanon - kdysi Paříž východu - dnes ....

Viz ta autorova černá a bílá. Ono ve skutečnosti je něco trochu víc bílé a jiné trochu víc černé. Čili volba je prostá - já bych bral tu víc bílou. I s tím, že to není běloskvoucí sníh.

0 0
možnosti
LP

Ale jak tak pročítám diskuze u některých jiných aktuálních blogů, je jen otázkou času, kdy budete označen za proruského přisluhovače a vlastizrádce.;-D Tak se držte.R^

1 0
možnosti
Foto

Ano souhlas R^

Nějaký ukrajinský politik říkal, že lidí mají dost, že jim chybí jen zbraně. Jsem tedy rád, že nikdo z vrcholných politiků není vyloženě proti a že ty zbraně tam proudí.

Mrzí mě to s těmi Migy 29 , že je nedostali, ale o tom rozhodují jiní a asi by neměli odkud operovat. Myslím si, že Ukrajinu čeká ještě dlouhá válka, pokud nedojde k nějaké dohodě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik