Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Merklova dnes otevira v Nemecku nejvetsi mesitu v Evrope. Kolik je krestanskych chramu v Saudske Arabii. Neni nahodou za odpadlictvi trest smrti?

6 0
možnosti
LS

http://zivotembezhranic.blogspot.com/2011/04/krestanske-kostely-v-arabskych-zemich.html

https://stredoevropan.cz/2018/05/04/saudska-arabie-jedna-s-vatikanem-o-stavbe-kostelu-v-teto-ostre-muslimske-zemi/

... přímo k vaší otázce, přímo v Saudské Arábii se zdá, že žádný není (nikdy jsem tam nebyl, abych to ověřil), ale je-li ten druhý odkaz skutečný. Ten druhý odkaz je sice zajímavý, ale jak se zdá, nezakládá se tak úplně na skutečnosti. Původně to publikoval Egypt Independent, pak to ale stáhli (viz http://www.ishtartv.com/en/viewarticle,38492.html). Zajímavé je, že FoxNews to na svých stránkách ale mají doteď ... http://www.foxnews.com/world/2018/05/04/saudi-arabia-vatican-reportedly-agree-to-build-christian-churches-in-kingdom.html

0 0
možnosti
PS

Je to tak Češi běžně překonávali plot a používali nehašené vápno a exkrementy. Jakmile se Čech dostal do Rakouska a dal děti na školu začal diktovat jaké jídlo má být servírováno ve školní jídelně. Spousta uprchlých Čechů též spáchala v hostitelské zemi teroristické útoky, například..... pak ještě... no teď si nevzpomenu ale určitě jich bylo spousta. Češi také napadali židy protože je od nepaměti nenávidí. Češi v hostitelské zemi vytvářejí no-go zóny kde platí jiná pravidla a kam místní raději nechodí. Jakmile se Češi usadili okamžitě raketově stoupl počet znásilnění. Spousta Čechů ztratila doklady a nahlásili se jako nezletilí. A hlavně bylo v pohybu několik milionů Čechů, což byl problém protože integrovat 100 nebo milion je rozdíl.

PS:Závidím vám váš dětsky jednoduchý pohled na svět, opravdu, to není urážka. Člověk který neustále přemýšlí a analyzuje nikdy nebude spát jako vy.

32 3
možnosti
AK

Vidím to stejně jako vy.

To porovnání je nesmyslné.

Kolik Čechů nebo Slováků hlásalo na Západě marxismus-leninismus a nebo stavělo okresní sekretariáty KSČ nebo KSS?

9 0
možnosti
DV

A opět to trapné srovnávání s československými emigranty, kteří byli v naprosté většině lidmi vzdělanými a kulturními, již netoužili své hostitele podřezat ve jménu jakékoliv ideologie a zavádět středověké právo i proti vůli hostitelů.

Mám pocit, že kdyby to, co se sem valí nejen ve jménu EuroMed, bylo alespoň z poůlky na tom tak, jako oni uprchlíci z ČSSR, Evropa by už byla nejbohatším kontinentem na planetě a nikdo by proti imigrantům neprotestoval. Jenže realita je bohužel jiná.

17 3
možnosti
JK

Čecha od Němce v podstatě nerozeznas s trochou nadsázky. Prostě splyne s davem. To se ovšem u těch, co nyní přicházejí, říct nedá, že? Navíc Češi byli političtí a nikoliv ekonomicti migranti. Za další emigrovali po jednotlivcich, nikoliv hromadně. A vzděláním často převyšovali průměr v cílové populaci. Také se chtěli začlenit a nikoliv vybudovat svoji subkulturu a komunitu založenou na odmítání hodnot hostitelské země. Tak snad už je ten rozdíl mezi teď a tenkrát jasný.

11 3
možnosti
JS

Češi byli většinově ekonomičtí emigranti. Ale bylo to prezentováno jinak. Po 1968 správně vytušili, že to bude na dlouhá léta plot. To není nic proti nim, ale je třeba to uvádět na pravou míru. Jinak dobrý.

1 6
možnosti
FL

Nejde o to, že bychom nebyli schopni pomoci. Jde o princip, když pochopíte jaká hra se tady hraje, k čemuž zřejmě nedošlo.

9 0
možnosti
LB

A jaká hra se hraje?

0 1
možnosti
MK

Hrušky a jablka. Demagogie. :-P

15 3
možnosti
JS

J93a33r31d76a 71S52o41k60o18l

20. 9. 2018 19:38

Pomáhat?ANO. Přijímat?NE. Proč?Příkladů je dostatek .

6 1
možnosti
Foto

přesné a výstižnéR^

5 15
možnosti
TB

Pro osoby trpící halucinacemi o milionech Čechoslováků útocích na hranice, rabujících a znásilňujících je to skutečně přesný a výstižný popis jejich diagnózy.

1 0
možnosti
PA

P40e79t29r 12A35g15u95l27á22r

20. 9. 2018 18:49

Dokázal to někdo dočíst do konce?

16 1
možnosti
Foto

Tady se nečte do konce. Koukne se na jméno autora blogu a maximálně se čte titulek. A pak se jede. Hlavní je zaujmout "správné místo" podle předem daného tábora. Pak už jsou všichni ostatní "nepřátelé", které jest nutno popleniti.

1 2
možnosti
OT

Je moje právo nechtít aby se jednou naše společnost stala společností muslimskou? Jistě je. Co tam máte dalšího?

16 3
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik