Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsem dočetl do místa, kde píšete, že se dnes už nesmějí ani vyvolávat pochybnosti, usoudil jsem že nemám dost času na to, abych četl dál, a to aniž bych předem odmítl pokračování Vašeho přemítání. Věřím však, že Vámi vyvolávané pochybnosti Vám nepřinesou žádné příkoří. Bylo by to hodně smutné při Vašem smyslu pro spravedlnost. A to i s přihlédnutím k tomu, že ani šiřitelé obludných lží nenarazili, a směle pokračují ve své činnosti provozované v zorném poli garantů demokracie a právního státu.

8 1
možnosti

M22a77r42t71i84n 96Š16u60l57c

4. 12. 2022 12:11

Tak pochybnosti můžete mít.. ale nesmíte je vyvolávat ..jesli nechcete nést následky (od mediální dehonstace přes zabouchnuté dveře kariéry až po trestně právní postihy).

A jestli se vám zdá, že "šiřitelé obludných lží nenarazili" ..tak všeho jenom dočasu. Jak správně zmiňujete, jsou "v zorném poli garantů demokracie a právního státu" a již se na ně voda vaří v podobě zákonů na potírání "dezinformací".

Vy možná pamatujete ještě rok 1968. Já spíše z pročítání starých ročníků časopisů. Ale i na tom bylo krásně vidět, kolik ještě v průběhu roku 1969 bylo pochybovačů a kverulantů, než jim 70.léta definitivně zatrhla tipec. A mám dojem, že i vy se nemůžete dočkat doby, kdy se konečně vypořádáme s těmi novodobými.;-)

5 2
možnosti
Foto

Podivný blog, celé je to takové nesourodé.

Místy to nedává vůbec smysl a hlavně je v něm velké množství nepřesností a výmyslů, na kterých pak stavíte, či spíše se pokoušíte stavět, jakési závěry.

Dalo by se říct (parafrázuji): "Tolik práce to dalo a přitom takový nesmysl".

9 4
možnosti
ZH

Hlavní nesmyslnář na blogu jste vy ;-D co vás tu vídám, ani jedna skutečná námitka, žádný argument, ale vše je nesmysl. Vy to jistě musíte vědět, máte na to monopol "selského rozumu".

4 4
možnosti
JK

Tohle jste psal od 17. listopadu 2022? Přečetl jsem to celé, i když to bylo k uzoufání. Mohu však teď uvést, že jste zplodil děsnou slátaninu ze lží, úvah s chybnými závěry, vývodů, které neplynou z předložených premis a nesmyslných spekulací. Pobavilo mě, jak prezentujete svá přesvědčení, že máte jednak smysl pro spravedlnost a jednak, že uvažujete vlastní hlavou.

15 3
možnosti
Foto

U pana autora je tohle běžné. Doufejme, že mu Ježíšek nadělí novou klávesnici. :-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik