Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Nemáte nač si stěžovat. Vana, víno... Ještě bych Vám na tu třesoucí se pračku posadila nějakou vnadnou dívku...

1 0
možnosti

Stěžovatel nese celou tíži světa. A to se nedá vydržet. Každý nejsme Atlas, který nesl klenbu nebeskou, a proto je lepší si nestěžovat, jinak to člověk neunese;-) Příjemný blogR^

4 0
možnosti
Foto

No.. misto narozeni mame za odmenu :). Ja jsem za svoji praci i vse co mame a blizke lidi setrvale vdecna a uprimne si toho vazim... Ujizdim vsak ve stiznostech na politicke a dalsi zalezitosti, ktere nemam bozuzel tak zcela pod kontrolou.:-) Tak to bych musela v te vane obcas bydlet kvuli relaxu... Obcas po cviceni ten pocit klidu, ze vse dobre/nejak dopadne mam a lidem jako Vy tuto naturu trochu zavidim, protoze neni nic lepsiho nez mit vedle sebe nekoho, kdo ma tendenci byt v pohode... Tak nezapomente vyndat to pradlo a at se Vam dari...:-)

2 0
možnosti
Foto

Díky, vám též! :)

0 0
možnosti

Abych to odpracoval, tak karma, hezký blog.

1 0
možnosti

Šimečku, včera jste napsal celkem rozumný článek, je to, co tu dnes předvádíte, je taková usmolená demagogie alá SPD. A tím žvejkancem o nóbl autech jste se totálně odkopal.

Myslel jsem, že máte na víc, než tu trollit jako čecháčkovský mamlas. Předvádíte tu přesně to, co potřeba není - zvedáte vlnu negativních emocí pomluvami, které evidentně neumíte podložit ničím jiným, než pocity.

Měl jste na výběr mezi rozumem a emocí, surfujete na negativní emoci a obavě, Váš výběr. Škoda.

0 0
možnosti

Sorry, překlep, to patří jinam

1 0
možnosti

Jestliže člověk zažije a vyřeší ve svém životě nejeden nemalý problém, s nímž se musel (a dokud žije, stále musí) potýkat, tak v případě, že má potenciál k osobnostnímu a duchovnímu růstu, vyjde z každé takové situace znovu a znovu posílen. To směřuje k jeho vnitřnímu klidu, k upřímmé lásce k sobě i bližním, a především pak k pokoře.

Poté už je vděčný za každý den, který může prožít ve zdraví, a pokud možno i bez stresu.

7 0
možnosti
Foto

Pavle, vzhledem k tomu, čím jsem si v životě prošel, už si nestěžuji na nic. Vám R^

4 0
možnosti
Foto

Stěžuju si na lidské nepochopení, omezenost vidět dál než za roh, taky na takové ty běžné věci jako studený počasí, přecpaná MHD, atd. atd.

Jenže to je všechno relativní... Časem si budu nepochybně stěžovat na to, že i můj život ta válka nějakým způsobem ovlivnila. Nejsem vykořeněná, nepřišla jsem o domov a blízké, ale mám obyčejný lidský strach, co bude...

R^R^

5 0
možnosti
Foto

Nebojte, Pavlo. John Lennon říkal, že nakonec všechno dobře dopadne. A pokud to dobře nedopadlo, tak to ještě není konec. :)

4 0
možnosti

Na co si stěžuju já? Jenom na bezmocnost proti válce.

4 0
možnosti

já si na nic neztěžuji, beru to tak jak to je...ale co jste tím chtěl říct vy? asi že bych se měla začít stydět za to co mám?

2 0
možnosti

"To nepochopíš" (to je taková česká běžná průpovídka).

0 0
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik