Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S panem Duškem nesouzním, ale o tom vlastně tento článek není. Snahy mainstreamu musel už dávno každý trochu inteligentní člověk prohlédnout. Vídím to podobně jako vy.

4 0
možnosti
Foto

Ten Dušek je zřejmě magor, ale nechápu, proč ministr vystupuje s názorem na projev jakéhosi komedianta.

7 1
možnosti

Dušek i Vy jste našinci a moje babička by řekla : "Blbej, ale náš".

6 1
možnosti

Oni mají komedianti nějaký patent na rozum? Oni jsou natolik vzdělaní, že nám mohou radit, jak máme žít? V dobách před filmem, rozhlasem a televizí to byla sociální spodina táhnoucí od města k městu. Dnes jsou z nich "celebrity" a marniví zbohatlíci. Dušek papouškuje už delší dobu různé ezobláboly a pár nemyslících jedinců mu to žere. Jakýsi mexický Alois Jirásek si vymyslel Toltéky a Dušek s toho udělal v Česku filozofický směr. Ať si chodí bos, ať bydlí v hliněném iglů, ať baví lidi svýma dohodama, ale ať nekecá doktorům do řemesla!

Je to prostě komediant! Tady je důkaz:

https://www.youtube.com/watch?v=l_oCuWDFoFE

7 0
možnosti
Foto

Lidé se spoléhají na stát a jeho ochranu a pak věří každé hlouposti, kterou kdo napíše. Jinak právo lhát musí být stejně chráněno, jako právo mluvit pravdu.

2 0
možnosti
Foto

Stejně tak i u nesmyslů, soudě podle vašeho textu.

2 3
možnosti

Neberte toho Duška vážně. Je to komediant a říká jen to, co mu vynáší. Prostě našel díru na trhu a rozhodl se prezentovat se jako bosonohý guru.Myslíte, že tomu sám věří? Nejspíš se nám všem směje a inkasuje penízky za vyprodaná představení. V Americe už by měl svůj televizní kanál, kde by mu omdlévaly fanynky, tam jsou tihle šmejdi běžní. A vsadím boty, že bude první kdo bude usilovat o "status umělce" pokud vláda tuhle debilitu schválí, jakože je to téměř jisté. Nějak se nám ti komedianti utrhli ze řetězu. Vyskočil s Krampóvlem bojují proti Ukrajincům a Duška máme největšího znalce medicíny všech dob.

5 1
možnosti

Za jednu reklamu na očkováníní by dostal mnohem víc peněz, než za tu vaši "díru na trhu". To by vás asi bolelo, připustit si, že to nedělá kvůli penězům...

2 0
možnosti

kola názorového průmyslu se musí točit. Jako i v jiných průmyslových odvětvích, z konkurenčních důvodů každý další názor musí být zhovadilejší než názory předešlé. Do roka a do dne budeme na Duška s láskou vzpomínat jako na umírněného, klasicky vzdělaného člověka

0 2
možnosti

J96o24s81e10f 29M62i37k89i24n

20. 7. 2023 13:30

Současná medicína léčí pouze příznaky. Neumí léčit příciny a předcházet jí. U rakoviny to platí tuplem.

5 0
možnosti
Foto

Tak je medicína koncipovaná. Ale úplně pravdu nemáte. V případě geneticky podloženého rizika fatálních chorob pracuje preventivně a umí to. Obecně však jsou zásadně k prevenci určené jiné obory.

1 0
možnosti
Foto

J60a84n 24Š58i15k

20. 7. 2023 13:02

Ano, pamatujeme. Blábolilo se za covidu a blábolí se i teď. Žádný rozdíl, viďte. Hezký den

0 2
možnosti
Foto

Trochu problém je v tom, že covid byl naprosto něco nového, co se teprve muselo zkoumat. Takže se občas z přemíry opatrnosti staly i přehmaty. Výzkum rakoviny a jejích příčin ale běží už desítky let. V tom je poměrně zásadní rozdíl.

3 1
možnosti
  • Počet článků 63
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Nezávislý pozorovatel šumu světa

Seznam rubrik